Schoolfruit Ambassadeurs gezocht

Schoolfruit.nl levert in heel Nederland verse groente en fruit op basisscholen en is inmiddels een bekende leverancier voor scholen van het “gezonde 10 uurtje”.

Waarom Schoolfruit?
Het aantal obesitaspatiënten in de EU blijft groeien. 23% van de zorgkosten in de EU zijn het gevolg van obesitas gerelateerde ziekten. Het is gebleken dat kinderen fruit en groente gewoon lekker vinden als tussendoortje wanneer het klassikaal gegeten wordt. Belangrijker is dat kinderen zich fitter voelen en minder vaak ziek zijn wanneer ze minimaal 150 gram fruit per dag eten. fruit en groente gewoon lekker vinden als tussendoortje wanneer het klassikaal gegeten wordt.

Waarom ambassadeurs?
Als jij het ook belangrijk vindt dat alle kinderen bij jou op school een gezond 10 uurtje kunnen eten, dan zouden wij graag met jou in contact komen. Jij weet als beste wie het juiste aanspreekpunt is bij jou op school. Door jouw bijdrage en onze schoolaanpak maken we de wereld van onze kinderen weer een stukje gezonder, leuker en lekkerder!

Wat vragen wij van jou?
Het delen van jouw ervaringen, kennis en het netwerk. Je kunt samen met de regionale franchisenemer bespreken op welke manier je in gesprek gaat met de directeur/ouderraad om te kijken wat de beste invulling is voor een gezond voedingsbeleid. En wellicht heb je ook ideeën of een bestaand netwerk met (lokale) bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen of serviceclubs die hieraan zouden willen bijdragen.

Wil je dat er structureel schoolfruit op de basisschool in jouw omgeving komt of dat dit blijft bestaan? Heb je passie voor gezonde voeding en gun je onze kinderen ook het beste? Ontdek samen met ons hoe we dit kunnen realiseren.