Wat bieden wij?

Onze fruit invulling

Topfruit, 3 stuks per week

Fruit: Mandarijn, Pruim, Sinaasappel, Perzik, Peer, Meloen, Druiven, Kiwi, Grapefruit, Ananas, Abrikoos, Banaan, Appel, Mineola en Nectarine

Groenten: Waspeen, Cherry Tomaat, Tomaat, Snack Paprika, Paprika, Komkommer en Snack Komkommer

Schoolfruit.nu zorgt ervoor dat u elke week 3 stuks fruit geleverd krijgt voor uw leerlingen.

U heeft keuze uit twee verschillende pakketten. De keuzes bestaan uit het aantal weken van de levering. Onderaan deze pagina zijn de bijbehorende kosten voor deze pakketten te vinden.

De groente en het fruit

De groenten en het fruit:
Seizoenen veranderen en hierdoor verandert het assortiment van Schoolfruit.nu per periode. Schoolfruit.nu schakelt mee op de kwaliteit en smaak van de producten. Wij doen ons best om u een zo gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen leveren. Wij zijn echter wel afhankelijk van prijs en aanbod. Zo kunnen wij in de winter geen perziken leveren en in de zomer moeilijker aan paprika’s komen.

Daarnaast kan het voorkomen dat u in een periode meerdere keren een appel geleverd krijgt. Wij zullen echter altijd ons best doen om verschillende soorten te leveren, zodat u en uw leerlingen verschillen smaken zullen krijgen.

Wat kost het?

Hieronder worden de kosten van de pakketten weergegeven. 20% hiervan wordt door onze sponsor gefinancierd.

Wat krijg je?Prijs1e van schijf van 5 (sponsor)School betaalt 4 van schijf van 5
10 weken 3 stuks fruit per leerling tot aan zomervakantie€ 7,50 = 30 x € 0,25– € 1,50 = 30 x € 0,05€ 6,00 = 30 x € 0,20
20 weken 3 stuks fruit per leerling tot aan EU-Schoolfruit ’17 – ‘18€ 15,00 = 60 x € 0,25– € 3,00 = 60 x € 0,05€ 12,00 = 60 x € 0,20

De kosten kunnen een drempel zijn voor een school om mee te doen. U kunt overwegen om het project op diverse manieren te financieren. Hiervoor heeft Schoolfruit.nu voor u de ‘Schijf van 5’ bedacht. Dit is de oplossing om het schoolfruit te kunnen financieren. Meer hierover is te lezen op de pagina Schijf van 5.

Wij helpen u graag!

Continueer Schoolfruit en elk kind ontvangt het kookboek van Floortje Dessing Eerlijk Eten!*

* Alleen geldig wanneer u 20 weken continueert.