Meebouwen aan schoolfruit als consulent

Het aantal obesitaspatiënten blijft groeien in de EU, terwijl de consumptie groente en fruit daalt. Schoolfruit.nl wil dat kinderen zich gezond en energiek voelen en levert daarom in heel Nederland vers fruit aan basisscholen. In de afgelopen 12 jaar heeft Schoolfruit veel kennis op het gebied van gezonde voeding en onderwijs opgedaan. Daarom is Schoolfruit.nl al jaren erkend leverancier bij overheidsinstellingen en voorzien zij jaarlijks meer dan 100.000 kinderen van “een gezond 10 uurtje”.

Waarom Schoolfruit?
23% van de zorgkosten in de EU zijn het gevolg van obesitas gerelateerde ziekten. In de Verenigde Staten is dit percentage 35%. Elk jaar groeit het aantal obesitas gevallen in de EU, terwijl de consumptie in groente en fruit daalt. Bewustwording bij ouders en kinderen blijft hierbij achter.

Wat biedt Schoolfruit
Schoolfruit.nl zorgt voor ondersteuning bij online activiteiten, administratie, facturatie, marketingmaterialen, landelijke marketingactiviteiten en productinnovaties. Vanzelfsprekend wordt collectieve inkoop van fruit en de logistiek door Schoolfruit.nl georganiseerd.

Als consulent ondersteun jij de franchisenemer bij de benadering van minimaal 30 scholen. Schoolfruit verwacht dat je minimaal 16 uur per week investeert in het vinden van scholen die over willen gaan op een betaald schoolfruitabonnement. Voor elke school die een leveringsovereenkomst tekent ontvang jij een leadvergoeding.

De investering voor de consulent:

Kosten

Eenmalig € 250,- (geen maandelijkse kosten)

Tijd

Parttime: 16-24 uur per week

Check zelf jouw profiel

  • Passie voor gezonde levensstijl en daar meer over willen leren.
  • Ondernemend, creatief en commercieel
  • HBO (+) werk en denkniveau
  • Communicatieve vaardigheden
  • Je vindt het leuk om presentaties te geven voor kleine groepen.
  • In het bezit van een rijbewijs B en auto.