Schoolfruit.nl

Contact

Contact

Heb je vragen over wat wij voor jullie kunnen betekenen, wil je een offerte aanvragen of heb je andere vragen?
Neem contact op met ons. Wij staan je graag te woord.

Maak kennis met onze klantenservice

Monique

"Ik help scholen bij het on board proces zodat ze weten wat zij van de samenwerking met Schoolfruit.nl kunnen en mogen verwachten"

Maaike

"Met vers groente en fruit leveren wij een prachtig, levendig product. Zijn er vragen of gaat er onverhoopt iets mis, dan ben ik een helpende hand"

Jens

"Met veel plezier en passie help ik Monique en Maaike met het contact en alle ad hoc vragen van de scholen in ons netwerk"
Ontmoet onze andere teamleden

Peter

"

Reinoud

"Als vader van een jonge dochter zie ik hoe zo’n klein persoontje zich ontwikkelt. Vers fruit en groenten zijn hierin belangrijke bouwstenen."

Bianca

"Scholen enthousiasmeren door ze te inspireren met goede verhalen van andere scholen. Kennis delen is vermenigvuldigen."

Carlo

"Ik zorg er samen met Ineke voor dat de administratie op orde is zodat de organisatie niet voor verrassingen komt te staan."

Ineke

"Al jaren ben ik actief in de schoolfruitwereld. Het geeft voldoening om te zien dat kinderen in toenemende mate een stukje gezonder worden door onze inzet."

Jeroen

"Ik ondersteun het Schoolfruit-team dagelijks met de diverse projecten en activiteiten met als doel om kinderen een gezond tussendoortje op school te kunnen bieden."

Onze professionals helpen je graag

Heb je een concrete vraag of wil je eens van gedachten wisselen?