Martin Luther King School

“Schoolfruit.nu is een organisatie dat zich in zet voor kind en gezondheid. Dit maken zij waar door geweldig vers fruit te leveren. En nog snel ook! In tegenstelling tot de leveranciers die hun beloftes niet konden nakomen, zijn wij ontzettend tevreden over de service van Schoolfruit.nu. Dit tot grote vreugde van ons en de kinderen.”

K. Norelschool

De K. Norelschool is het helemaal eens met de visie van Schoolfruit.nu dat vers fruit eten belangrijk is. Na het gesubsidieerde EU-programma is dan ook in samenspraak met de ouderraad besloten om door te gaan met schoolfruit. Het is fantastisch dat kinderen kennis kunnen maken met verschillende soorten bekend en onbekend fruit. Waar de voorkeur ligt? Na een bezoek bij de leerlingen van groep 7 blijkt dat zij de bananen het lekkerst vinden.

Willem Teelinckschool

“Wat de leerlingen eten is de verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers, maar met het SchoolGruiten kan de school kinderen ondersteunen om gezonder te leren eten en zo de basis te leggen voor een gezonder leven. SchoolGruiten is een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu en later als ze groot zijn. Voor de kinderen is het vooral een gezellige en leuke manier om gezonder te leren eten. De praktijk heeft uitgewezen dat dit werkt!”