Inschrijving EU-Schoolfruitprogramma geopend!

De inschrijving van het EU-Schoolfruitprogramma is vandaag geopend. Vanaf vandaag kunnen basisscholen zich inschrijven voor het EU-Schoolfruitprogramma. Dit programma stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Deelnemende basisscholen ontvangen 20 weken lang iedere week 3 porties groente en fruit voor alle leerlingen. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie.
Direct inschrijven voor het EU-Schoolfruitprogramma kan door op deze link te klikken

Voor het huidige schooljaar heeft Schoolfruit.nl een nieuw schoolfruitprogramma gelanceerd, het schoolfruitprogramma van de Fruitvriendjes. Hierbij kan een school 15 weken lang iedere week 3 porties groente en fruit ontvangen voor alle leerlingen. De programma’s gezamenlijk zorgen dit schooljaar voor 35 weken schoolfruit! Een mooie stap naar een volledig schooljaar schoolfruit.

Praktisch betekent dit dat er vanaf 30 september wordt gestart met de leveringen van het Fruitvriendjes-programma en dat deze bij de start van het EU-Schoolfruitprogramma (week van 11 november) worden stopgezet. Wanneer het programma eindigt (in de week van 13 april), worden de leveringen tot aan de zomervakantie hervat.
Direct inschrijven voor het Fruitvriendjes-programma kan door op deze link te klikken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *