De inschrijving van het nieuwe schoolfruitprogramma van de Fruitvriendjes is geopend! Voor de zomervakantie werd al aangekondigd dat Schoolfruit.nl met een het nieuwe programma zou starten. Vanaf maandag 19 augustus tot en met 13 september 2019 kunnen basisscholen zich inschrijven. Inschrijven kan eenvoudig door het formulier op de Fruitvriendjes-website in te vullen. Door de organisatie wordt vervolgens contact opgenomen om de intake door te lopen.

De missie van Schoolfruit.nl is om gezonde voeding op scholen in Nederland voor kinderen bereikbaar te maken. Scholen willen in toenemende mate een eerste stap zetten door het invoeren van schoolfruit. De financiering hiervan kan een proces zijn wat soms wel een schooljaar in beslag kan nemen.

Schoolfruit.nl speelt hierop in met het schoolfruitprogramma van de Fruitvriendjes. Hierbij wordt gestart met het leveren van het groente en fruit en verzorgt Schoolfruit.nl de voorfinanciering. Dit geeft de school de tijd om de financiering, bijvoorbeeld door middel van activiteiten en.of sponsoring te realiseren.

Meer informatie? Klik hier om bij de website van de Fruitvriendjes te komen