Alles is gezondheid…

Alles is gezondheid… is het onderdeel van het Nationaal Programma Preventie, waarin partijen afspraken maken om gezamenlijk acties te ondernemen, die een beweging op gang brengen. Een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland.

Boer Erik

Ik ben Boer Erik, midden tussen Amsterdam en Utrecht staat mijn boerderij vol met fruitbomen. In mijn boomgaarden ben je altijd welkom om te zien hoe het fruit groeit en wanneer het rijp is. In het voorjaar kan je komen kijken hoe de bomen in de bloesem staan, de bijen vliegen dan letterlijk heen en weer.

Cool Runnings Transport B.V.

Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij een transportbedrijf met een zeer uitgebreide dienstverlening.                                                                         
Cool Runnings is hét koeriersbedrijf in fijnmazige koel- en vriesdistributie binnen Nederland en België.
Met geconditioneerde bestelbussen vervoeren onze koeriers dagelijks vers- en diepvriesproducten naar detailhandels, groothandels, horeca en particulieren.
Door ons unieke concept is onze koeriersdienst in staat om tegen een voordelig tarief koel- en diepvriesproducten gecombineerd te vervoeren.
De kracht van ons transportbedrijf ligt hierbij voornamelijk in de distributie van dozen, kratten, en losse colli.

Groente en fruit op school vanzelfsprekend!

Slechts 1% van de kinderen eet de aanbevolen hoeveelheid groente en 5% de aanbevolen hoeveelheid fruit. Voldoende consumptie van groente en fruit is echter cruciaal vanuit het perspectief van gezondheid én duurzaamheid. Om voldoende groente en fruit binnen te krijgen, is het zeer wenselijk dat een kind dit op verschillende momenten op een dag eet. Veel eetmomenten vinden plaats gedurende de schooldag. Door ook tijdens deze eetmomenten (pauzehap en lunch) groente en fruit te eten, kan de consumptie hiervan aanzienlijk worden verhoogd. Groente- en fruitverstrekking is op bijna alle scholen in Nederland een verantwoordelijkheid van de ouders. In de praktijk blijkt echter dat ouders lang niet altijd aan deze vraag (kunnen) voldoen. Scholen hebben behoefte aan ondersteuning om dit wél te realiseren.

Samen met andere partijen zijn wij lid van het consortium.

Lukassen AGF

Lukassen en Zn. is een toonaangevende groothandel in groenten en fruit. We leveren aan de groothandel, retail, markthandel, horeca en de verwerkende industrie in de Benelux. We werken samen met telers uit vele landen waaronder Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Egypte, net als Spanje, Frankrijk en Italië. Dankzij de hechte relaties met leveranciers kunnen onze klanten rekenen op een veilig en breed assortiment groente en fruit van topkwaliteit, het hele jaar rond!

Transportbedrijf R. Nagel B.V.

‘Uw goederen zijn onze zorg’, dat is waar Transportbedrijf R. Nagel voor staat. Het motto is de vertaling van de dienstverlening van het bedrijf: snel, hoge kwaliteit, betrouwbaar en flexibel. Maar ook met de grootst mogelijke aandacht voor safety en security. Niet voor niets zijn wij AEO en TAPA gecertificeerd.