Alles is gezondheid…

Alles is gezondheid… is het onderdeel van het Nationaal Programma Preventie, waarin partijen afspraken maken om gezamenlijk acties te ondernemen, die een beweging op gang brengen. Een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland.

Boer Erik

Ik ben Boer Erik, midden tussen Amsterdam en Utrecht staat mijn boerderij vol met fruitbomen. In mijn boomgaarden ben je altijd welkom om te zien hoe het fruit groeit en wanneer het rijp is. In het voorjaar kan je komen kijken hoe de bomen in de bloesem staan, de bijen vliegen dan letterlijk heen en weer.

Cool Runnings Transport B.V.

Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij een transportbedrijf met een zeer uitgebreide dienstverlening.                                                                         
Cool Runnings is hét koeriersbedrijf in fijnmazige koel- en vriesdistributie binnen Nederland en België.
Met geconditioneerde bestelbussen vervoeren onze koeriers dagelijks vers- en diepvriesproducten naar detailhandels, groothandels, horeca en particulieren.
Door ons unieke concept is onze koeriersdienst in staat om tegen een voordelig tarief koel- en diepvriesproducten gecombineerd te vervoeren.
De kracht van ons transportbedrijf ligt hierbij voornamelijk in de distributie van dozen, kratten, en losse colli.

Drukwerkvergelijker.net

Drukwerkvergelijker.net is een online drukwerkvergelijker en uniek in Nederland. Met inzicht in webshops van een groot aantal online drukkers biedt drukwerkvergelijker.net een duidelijk overzicht van wat er online aan drukwerk te koop is. Naast een vergelijking op prijs wordt er ook vergeleken op levertijd, klanttevredenheid en services.

Escape Opleidingen - Sponsor van Schoolfruit.nu

Escape Opleidingen

Iedereen komt een keer thuis of op het werk in de situatie dat je hulp moet verlenen.
Ongelukken gebeuren onverwachts en zijn nooit gewenst, niks is prettiger dan op zo’n hectisch moment weten wat je moet doen.

7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar, geen verplichte praktijk!

Alle cursussen bevatten een inleidende film, na het bekijken kun je de vragen maken.

Fruit een lekkere buit

Fruit, een lekkere buit is een uitdagend, vakoverschrijdend scholenproject, in lijn met de actuele leerplannen en met de leefwereld van kinderen in de leeftijdsgroep van 6 tot 12 jaar.

Groente en fruit op school Vanzelfsprekend!

Slechts 1% van de kinderen eet de aanbevolen hoeveelheid groente en 5% de aanbevolen hoeveelheid fruit. Voldoende consumptie van groente en fruit is echter cruciaal vanuit het perspectief van gezondheid én duurzaamheid. Om voldoende groente en fruit binnen te krijgen, is het zeer wenselijk dat een kind dit op verschillende momenten op een dag eet. Veel eetmomenten vinden plaats gedurende de schooldag. Door ook tijdens deze eetmomenten (pauzehap en lunch) groente en fruit te eten, kan de consumptie hiervan aanzienlijk worden verhoogd. Groente- en fruitverstrekking is op bijna alle scholen in Nederland een verantwoordelijkheid van de ouders. In de praktijk blijkt echter dat ouders lang niet altijd aan deze vraag (kunnen) voldoen. Scholen hebben behoefte aan ondersteuning om dit wél te realiseren.

Jongeren Op Gezond Gewicht

Geen enkele partij kan overgewicht en obesitas in zijn eentje oplossen. Daarom zijn JOGG-professionals echte regisseurs. Samen vormen wij een duurzaam netwerk dat zich uit in sterke landelijke en lokale samenwerkingen.

Leen Menken Foodservice Logistics

Is uw koeling of vriezer te klein? 
Lees hier meer over onze flexibele koelopslag en vriesopslag

Op zoek naar een logistiek model dat verder gaat dan koelopslag en vriesopslag?
Lees hier meer over de logistieke oplossing waarbij wij van leverancier tot eindlocatie de volledige regie in handen nemen

Zoekt u een partner die in de hele BENELUX gekoelde en bevroren pakketten verstuurt?
Lees hier meer over onze inpak- en verzendservice

Lukassen AGF

Lukassen en Zn. is een toonaangevende groothandel in groenten en fruit. We leveren aan de groothandel, retail, markthandel, horeca en de verwerkende industrie in de Benelux. We werken samen met telers uit vele landen waaronder Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Egypte, net als Spanje, Frankrijk en Italië. Dankzij de hechte relaties met leveranciers kunnen onze klanten rekenen op een veilig en breed assortiment groente en fruit van topkwaliteit, het hele jaar rond!

MijnID

MijnID.nu gelooft in authentieke schoolleiders die hun eigen identiteit kennen en laten kennen. Wij noemen zo’n schoolleider schoolleider 3.0. De school van zo’n schoolleider heeft een herkenbare identiteit. In het onderwijs van deze school is de eigenheid van de leerling het uitgangspunt.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Ondersteunt ondernemend Nederland. Met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. Bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

Transportbedrijf R. Nagel B.V.

‘Uw goederen zijn onze zorg’, dat is waar Transportbedrijf R. Nagel voor staat. Het motto is de vertaling van de dienstverlening van het bedrijf: snel, hoge kwaliteit, betrouwbaar en flexibel. Maar ook met de grootst mogelijke aandacht voor safety en security. Niet voor niets zijn wij AEO en TAPA gecertificeerd.

Vers & Fijn

We willen als logistiek dienstverlener in geconditioneerde fijn distributie het verlengstuk zijn tussen verlader en afnemer door een optimale service en kwaliteit te bieden en de wensen van diens klanten/afnemers te communiceren.

Voedingscentrum

Bij het Voedingscentrum werken mensen met passie voor voeding. Vanuit de overheid hebben wij een opdracht meegekregen: help consumenten bij het maken van gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuzes. Dat doen we door voorlichting direct op consumenten te richten én door professionals, die in bijvoorbeeld de zorg en welzijn werken, te voorzien van informatie.

Zespri

Onze missie is simpel: iedereen het hele jaar door laten genieten van verse, sappige en voedzame Zespri kiwi’s, wanneer en waar dan ook. Wereldwijd werken we samen met verschillende telers om deze doelstelling te bereiken en het hele jaar door Zespri kiwi’s van dezelfde hoge en constante kwaliteit te leveren. Sinds de start van de kiwiteelt in Nieuw-Zeeland, hebben onze telers een voortrekkersrol gespeeld in innovatie en duurzame teelt.