GEZONDE KINDEREN

Bij Schoolfruit.nl willen we het voor uw school mogelijk maken om 3 stuks fruit per leerling per week te ontvangen. Wanneer uw school continu schoolfruit aanbiedt, bouwt u mee aan een goede gezondheid van de kinderen op uw school.

Doet uw school mee met het EU-Schoolfruit Programma? Dan is het ideaal om op de bekende fruitdagen schoolfruit aan te reiken, ook na afloop van het EU-Schoolfruit Programma. Deelt uw school nog geen schoolfruit uit? Mis dan deze uitgelezen kans niet om schoolfruit te proberen via deze actie.

WAT HOUDT HET BETALEND SCHOOLFRUIT.NL PROGRAMMA IN?

1. Wekelijks klassikaal schoolfruit

U ontvangt per leerling en indien gewenst ook per leerkracht elke week 3 porties handzaam fruit. Iedere dinsdag vindt de levering plaats zodat u de gezonde tienuurtjes kunt uitdelen in de klas op de vaste fruitdagen: woensdag, donderdag en vrijdag.

2. Éénmalige ouderpeiling

Het thema ‘gezonde schoolomgeving’ staat bij vele scholen hoog op de agenda voor het schooljaar 2021-2022. Wij willen u helpen om voor uw school inzichtelijk te maken hoe de ouders/verzorgers van uw kinderen kijken naar een gezonde schoolomgeving. U krijgt van ons een online ouderpeiling én een rapport op maat van uw school waarmee u direct aan de slag kunt. De resultaten uit het rapport helpen u bij het maken van keuzes over hoe uw school gezonde voeding kan opnemen in het schoolbeleid. Met deze ouderpeiling creëert u betrokkenheid en draagvlak bij de ouders/verzorgers. Een belangrijke stap om er samen een succes van te maken!

3. Optioneel: Een beweegactiviteit

Omdat gezonde voeding en bewegen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, kan uw school een beweegactiviteit organiseren. Speciaal voor basisscholen hebben wij een aantal beweegactiviteiten ontwikkeld inclusief kant-en-klare informatiepakketten. Ideaal als onderdeel van de gymles of een andere bestaande schoolactiviteit. Het voordeel van de beweegactiviteit is tweeledig voor uw school:

  • Jong geleerd is oud gedaan! De kinderen bewegen en leren spelenderwijze iets over gezonde voeding.
  • Opbrengsten. Naast het feit dat de kinderen het erg leuk vinden om te bewegen en hierin uitgedaagd te worden, leveren de beweegactiviteiten ook opbrengsten op. U kunt ervoor kiezen om de beweegactiviteit in te zetten als inzamelactie. De opbrengsten die uw school hiermee genereert, worden geïnd via een veilig betaalplatform! Na afloop van de activiteit krijgt u dit geld uitbetaald of u neemt het mee voor de fruitpot voor de resterende weken van het schooljaar.

DRIE FORMULES
De prijs is afhankelijk van het aantal leverweken en het aantal kinderen van uw school. U heeft de keuze uit 3 formules. In alle formules zit de ouderpeiling inbegrepen.

INSCHRIJVEN

U kunt uw school aanmelden door het invullen van onderstaand formulier. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie over de levering van schoolfruit, de ouderpeiling of welke beweegactiviteiten wij voor u op de plank hebben liggen? Dan staan we u graag te woord! Laat uw gegevens achter en dan nemen we vrijblijvend contact met u op.

Interesseformulier

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.