Vraag: Wat kost het?

Wat kost Schoolfruit.nu per jaar?
Er zijn verschillende pakketten van 2 stuks tot 4 stuks fruit! Uw kind kan al schoolfruit krijgen vanaf € 25,- per schooljaar. Kijk hier voor de uitgebreide pakketten.

Vraag: Kind verlaat de school?

Een kind verlaat de basisschool. Stopt zijn abonnement automatisch?
De basisschool geeft aan ons door wanneer het leerlingenaantal van de school verandert. Wij leveren automatisch het nieuwe aantal en crediteren het resterende bedrag.

Vraag: Kan ik mijn kind nog aanmelden?

Het schooljaar is al begonnen. Kan ik mijn kind(eren) nog aanmelden?
Ja dat kan. U kunt uw kinderen op elk moment van het schooljaar aanmelden voor Schoolfruit.nu. U betaalt alleen de nog resterende weken van het schooljaar. Als u zich aanmeldt, ontvangt de basisschool een bevestiging met daarin het precieze bedrag en de datum waarop dit bedrag overgemaakt dient te zijn.

Vraag: Welk fruit?

Welke fruitsoorten krijgt mijn kind?
Wekelijks krijgt uw kind 2 of 4 stuks groente of fruit. Dit hangt af van het gekozen pakket. Wij doen ons best zo veel mogelijk variatie te bieden. Helaas laten de seizoenen dit niet altijd toe, zo kan het voorkomen dat een kind in de winter vaker een appel of mandarijn zal krijgen en in de zomer kan genieten van heerlijke perziken, abrikozen of nectarines.

Vraag: Wat als mijn kind een allergie heeft?

Mijn kind heeft een allergie voor een bepaald stuk fruit. Wat nu?
Dit kunt u aangeven bij de aanmelding. Schoolfruit.nu zorgt ervoor dat er een vervangend stukje fruit wordt geleverd.

Vraag: Zal mijn kind alles eten?

Mijn kind lust niet alles. Wat nu?
Zien eten, doet eten. Ook uw kind zal op school gemakkelijker kennismaken met nieuwe groente en fruitsmaken!

Vraag: Hoe weet de leraar hoe en wat?

Hoe weet de leerkracht welk fruit de leerling moet krijgen?
Schoolfruit.nu levert het verse fruit per school in kratten aan. In elke kist gaan 20 of 40 of 60 stuks groente en / of fruit. Dit hangt ervan af welk formaat het stuks groente of fruit heeft. Schoolfruit.nu zal duidelijk aangeven hoeveel er in een kist verpakt zitten, zodat in één oog opslag duidelijk wordt of er voldoende groente of fruit geleverd is.